Rijbewijs A: Motor

·Pakket 10 lessen plus 2 examens voor € 699,- 

·Pakket 15 lessen plus 2 examens voor € 899,-

·Pakket 20 lessen plus 2 examens voor € 1099,-

 

Motorrijles bij  Theo Peters Verkeersschool

Je krijgt les op een Yamaha MT 07 (A onbeperkt) of een Honda CB500 (A2).

Eerst leer je op een geschikt terrein de beginselen van voertuigbeheersing. Als je de motor een beetje in je macht hebt maken we het wat moeilijker door aan de slag te gaan met de Bijzondere Verrichtingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verantwoord remmen, afschuinen, uitwijken en langzame manoeuvres. Daarna worden de rijlessen voortgezet op de openbare weg. Ook hier gaat de opbouw verder. We beginnen eerst met de "makkelijke" wegen en routes en voeren dit steeds verder op. In jouw tempo, uiteraard. Hierbij maken we ook gebruik van de verschillende tijdstippen, die behoorlijk van invloed zijn op de verkeerssituatie. Je doet hierbij de nodige kennis en ervaring op, zodat je na het behalen van je rijbewijs verantwoord de weg op kan.

Alvast zelf regelen: Voordat wij het praktijk examen verkeersdeelname kunnen aanvragen is nodig dat je met een DigiD zelf via www.mijncbr.nl de rijschool machtigt en de medische verklaring invult (EV). Ons registratienummer is 6908N2

Routebeschrijving voor praktijklocatie en theorielocatie vind je hier

  • KLIK HIER voor aanmelding of bel: 026-3642353

Niets evenaart de ongekende vrijheid en de unieke sensatie van het rijden op een motor. Maar... Met vrijheid komt verantwoording en zeker voor de motorrijder is het belangrijk om de bron van deze sensatie, de enorme kracht, goed leren te beheersen.

yamaha MT 07 klein

Leer soepel bochten te nemen, veilig passeren en het wegdek "lezen". Maar ook hoe je anticipeert op de rest van het verkeer en onder alle omstandigheden je machine in bedwang houdt. Oftewel: hoe je een perfecte eenheid vormt met je motor, eruit haalt wat er in zit en veilig aan het verkeer deelneemt.

Theo Peters Verkeersschool Arnhem gaat verder dan het rijbewijs en vormt je tot een eersteklas motorrijder: liefhebber, maar deskundig en gedisciplineerd. Alleen zo geniet je met volle teugen van de opwindende belevenis die motorrijden is!

 

 

 

 

 

 

Copyright 2015 Motor.        Rijles Arnhem | De persoonlijke verkeersschool | Contact