Rijbewijs B: Personenauto

Autorijden... de een kan niet wachten totdat ie 17 of 18 is, de ander vindt het misschien de normaalste zaak van de wereld. Wat betekent het voor jou? Bij Theo Peters Verkeersschool Arnhem horen we het graag.

nissan lesauto

Wij geloven in een persoonlijke rijopleiding omdat iedereen anders is. De een leert natuurlijk sneller dan de ander en zo zijn er nog meer voor de hand liggende verschillen, maar daar gaat het niet echt om. Veel belangrijker is bijvoorbeeld jouw karakter. Welke invloed heeft die op je rijgedrag? Ben je zeker of onzeker, hou je rekening met anderen of juist te weinig, anticipeer je ver vooruit of helemaal niet? Dat zijn de echt belangrijke zaken voor ons en met de juiste aandacht daarvoor rij je sneller veiliger. En haal je je rijbewijs sneller!

Rijexamen

Het rijexamen bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Beide examens worden afgenomen in de examencentra van het CBR.

Alvast zelf regelen: Voordat wij het praktijk examen kunnen aanvragen is nodig dat je met een DigiD zelf via www.mijncbr.nl de rijschool machtigt en de medische verklaring invult (EV). Ons registratienummer is 6908N2

Rijbewijspakketten

  • Lesprijs per uur: € 42,-
  • Pakket 15 lessen plus examen voor € 857,-
  • Pakket 25 lessen plus examen voor € 1257,-
  • Pakket 35 lessen plus examen voor € 1622,-

Aanmelden of meer informatie? Klik hier...

2 to Drive

Rijden vanaf 16,5 jaar? Lees meer...

 

Copyright 2015 Auto.        Rijles Arnhem | De persoonlijke verkeersschool | Contact